Het bedrijf blijft aanwezig in Noord Amerika met Performance Coatings en Specialty Chemicals met een totale omzet van USD 2,7 mrd en 5000 werknemers.

Ondanks de verbeterende gang van zaken bij decoratieve verf in de VS bleef de positie in de markt niet conform de nr. 1 positie wereldwijd, evenals het rendement.

In plaats van additioneel investeringen wordt het nu verkocht. De rating van Theodoor Gilissen Bankiers is houden in afwachting van de verbetering van de Europese decoratieve markt waar het bedrijf in de markt de nr. 1 positie heeft.

Het bedrijf blijft aanwezig in Noord Amerika met Performance Coatings en Specialty Chemicals met een totale omzet van USD 2,7 mrd en 5000 werknemers. Ondanks de verbeterende gang van zaken bij decoratieve verf in de VS bleef de positie in de markt niet conform de nr. 1 positie wereldwijd, evenals het rendement. In plaats van additioneel investeringen wordt het nu verkocht. De rating van Theodoor Gilissen Bankiers is houden in afwachting van de verbetering van de Europese decoratieve markt waar het bedrijf in de markt de nr. 1 positie heeft.