Paper Chemicals vormt onderdeel van Pulp & Performance Chemicals van AkzoNobel en realiseerde in 2013 een jaaromzet van €243 miljoen.

De voorgenomen verkoop van Paper Chemicals komt voort uit een strategische review van de activiteit en hoe dit past in de portefeuille van AkzoNobel.

Paper Chemicals is onderdeel van Pulp & Performance binnen de divisie Specialty Chemicals. De voorgenomen verkoop heeft geen betrekking op de activiteiten Pulp Bleaching en Colloidal Silica.

Voor het papiergerelateerde deel van Colloidal Silica zullen de partijen een distributieovereenkomst aangaan. De activiteit Pulp Bleaching en de naam Eka blijven kernonderdelen van Specialty Chemicals van AkzoNobel.

Paper Chemicals vormt onderdeel van Pulp & Performance Chemicals van AkzoNobel en realiseerde in 2013 een jaaromzet van €243 miljoen. De voorgenomen verkoop van Paper Chemicals komt voort uit een strategische review van de activiteit en hoe dit past in de portefeuille van AkzoNobel. Paper Chemicals is onderdeel van Pulp & Performance binnen de divisie Specialty Chemicals. De voorgenomen verkoop heeft geen betrekking op de activiteiten Pulp Bleaching en Colloidal Silica. Voor het papiergerelateerde deel van Colloidal Silica zullen de partijen een distributieovereenkomst aangaan. De activiteit Pulp Bleaching en de naam Eka blijven kernonderdelen van Specialty Chemicals van AkzoNobel.