Kronochem is de chemische tak van Kronospan, 's werelds grootste producent van houten panelen, MDF, spaanplaat, laminaatvloeren en hechtingsharsen.

De transactie omvat een loonproductie-overeenkomst voor de lange termijn op grond waarvan Kronochem haar fabricagecapaciteit en productiedeskundigheid zal inzetten voor de productie van houtlijmen voor Casco Adhesives, de internationaal toonaangevende producent van houtlijmen en een belangrijke speler op het gebied van hechtingsharsen.

Kronospan is als loonbedrijf al een vertrouwde partner in Rusland en China.

Kronochem is de chemische tak van Kronospan, 's werelds grootste producent van houten panelen, MDF, spaanplaat, laminaatvloeren en hechtingsharsen. De transactie omvat een loonproductie-overeenkomst voor de lange termijn op grond waarvan Kronochem haar fabricagecapaciteit en productiedeskundigheid zal inzetten voor de productie van houtlijmen voor Casco Adhesives, de internationaal toonaangevende producent van houtlijmen en een belangrijke speler op het gebied van hechtingsharsen. Kronospan is als loonbedrijf al een vertrouwde partner in Rusland en China.