De Lille afdeling is, als MS Gold Certified partner, een MS .NET competentiecentrum alsook gespecialiseerd in de levensverzekeringensector.

Florent Evain, algemeen manager van Airial zegt, "We zijn zeer enthousiast om de Lille afdeling toe te voegen aan Airial en binnen te brengen in de RealDolmen groep. Ze zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling en verkoop van een levensverzekeringen solutions framework in Frankrijk, België en Luxemburg. Dit versterkt ook perfect de huidige positie van Airial in de sector van het pensioenswezen. Als MS .NET competentiecentrum is het eveneens een perfecte aanvulling op ons huidige technologische aanbod. Ten slotte heeft deze afdeling het juiste profiel om een platform te worden van waaruit we het RealDolmen aanbod verder kunnen in de markt zetten in het noorden van Frankrijk."

Bruno Segers, CEO van RealDolmen, "Deze overname past perfect in de strategie voor zowel Airial en de hele RealDolmen groep. Het geeft de mogelijkheid om een lokale singlesource activiteit op te starten in het noorden van Frankrijk, terwijl we ook de aanwezigheid van de groep in de lokale verzekeringssector versterken."

De Lille afdeling van T-Systems zal werken onder de Airial vlag en wordt ondersteund door de Airial en RealDolmen structuren en shared services. De operaties blijven in Lille en worden zowel naar de medewerkers als naar de klanten toe verder uitgewerkt en verstevigd met de andere diensten en producten van de groep.

De Lille afdeling is, als MS Gold Certified partner, een MS .NET competentiecentrum alsook gespecialiseerd in de levensverzekeringensector. Florent Evain, algemeen manager van Airial zegt, "We zijn zeer enthousiast om de Lille afdeling toe te voegen aan Airial en binnen te brengen in de RealDolmen groep. Ze zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling en verkoop van een levensverzekeringen solutions framework in Frankrijk, België en Luxemburg. Dit versterkt ook perfect de huidige positie van Airial in de sector van het pensioenswezen. Als MS .NET competentiecentrum is het eveneens een perfecte aanvulling op ons huidige technologische aanbod. Ten slotte heeft deze afdeling het juiste profiel om een platform te worden van waaruit we het RealDolmen aanbod verder kunnen in de markt zetten in het noorden van Frankrijk." Bruno Segers, CEO van RealDolmen, "Deze overname past perfect in de strategie voor zowel Airial en de hele RealDolmen groep. Het geeft de mogelijkheid om een lokale singlesource activiteit op te starten in het noorden van Frankrijk, terwijl we ook de aanwezigheid van de groep in de lokale verzekeringssector versterken." De Lille afdeling van T-Systems zal werken onder de Airial vlag en wordt ondersteund door de Airial en RealDolmen structuren en shared services. De operaties blijven in Lille en worden zowel naar de medewerkers als naar de klanten toe verder uitgewerkt en verstevigd met de andere diensten en producten van de groep.