De verzekeraar denkt dat de risico's op verliezen op afgeleide producten voorlopig niet gaan verdwijnen, ze zouden zelfs langer dan verwacht kunnen aanslepen. De verzekeraar heeft voor een totaal bedrag van 192,60 miljard dollar aan credit-default swaps of CDS's uitstaan.

AIG heeft een specialist van Morgan Stanley ingehuurd om de posities in derivaten op te kuisen. De swaps hebben AIG vorig jaar aan de rand van de afgrond gebracht. Het zal volgens deze specialist nog minstens tot het einde van 2010 duren alvorens de posities zijn afgewikkeld.

De verzekeraar denkt dat de risico's op verliezen op afgeleide producten voorlopig niet gaan verdwijnen, ze zouden zelfs langer dan verwacht kunnen aanslepen. De verzekeraar heeft voor een totaal bedrag van 192,60 miljard dollar aan credit-default swaps of CDS's uitstaan. AIG heeft een specialist van Morgan Stanley ingehuurd om de posities in derivaten op te kuisen. De swaps hebben AIG vorig jaar aan de rand van de afgrond gebracht. Het zal volgens deze specialist nog minstens tot het einde van 2010 duren alvorens de posities zijn afgewikkeld.