Ahold presenteerde in 2011 een nieuwe groeistrategie, en richt zich met het oog op waardecreatie op de uitvoering van deze strategie bij de bedrijfsonderdelen waarover zij zeggenschap heeft.

Tegen deze achtergrond startte Ahold in september vorig jaar een onderzoek naar de strategische opties voor het aandeel in ICA.

De transactie is onder voorbehoud van toestemming van toezichthouders, en de goedkeuring door de ICA Retailers' Association (ICA Forbundet) van de financiering van de transactie.

De transactie wordt naar verwachting afgerond in het midden van dit jaar.

Ahold presenteerde in 2011 een nieuwe groeistrategie, en richt zich met het oog op waardecreatie op de uitvoering van deze strategie bij de bedrijfsonderdelen waarover zij zeggenschap heeft. Tegen deze achtergrond startte Ahold in september vorig jaar een onderzoek naar de strategische opties voor het aandeel in ICA. De transactie is onder voorbehoud van toestemming van toezichthouders, en de goedkeuring door de ICA Retailers' Association (ICA Forbundet) van de financiering van de transactie. De transactie wordt naar verwachting afgerond in het midden van dit jaar.