Na groen licht van de Noorse en Zweedse mededingingsautoriteiten moeten er nog twee hordes worden genomen voor de verkoop kon plaatsvinden: goedkeuring van de aandeelhouders op 13 maart en het fiat van de Zweedse financiële autoriteit voor de verkoop van het onderdeel ICA Banken.

Hakon voorziet geen problemen bij de aandeelhouders, terwijl het oordeel van de Zweedse toezichthouder niet lang meer op zich zal laten wachten. Daardoor verwacht Hakon de transactie nog deze maand af te ronden.

Ahold, dat eerder zei uit te gaan van medio 2013, heeft geen reactie gegeven op de mededeling. Afgaande op de eigen informatie van ABN Amro lijkt het erop dat het groen licht van de Noorse en Zweedse mededingingsautoriteiten eerder dan verwacht is gegeven.

Met nog twee fiats te gaan, kan de deal eerder worden afgerond dan verwacht. Daardoor profiteert het aandeel Ahold waarschijnlijk veel eerder van de deal dan werd verondersteld. ABN Amro blijft koper.

Na groen licht van de Noorse en Zweedse mededingingsautoriteiten moeten er nog twee hordes worden genomen voor de verkoop kon plaatsvinden: goedkeuring van de aandeelhouders op 13 maart en het fiat van de Zweedse financiële autoriteit voor de verkoop van het onderdeel ICA Banken. Hakon voorziet geen problemen bij de aandeelhouders, terwijl het oordeel van de Zweedse toezichthouder niet lang meer op zich zal laten wachten. Daardoor verwacht Hakon de transactie nog deze maand af te ronden. Ahold, dat eerder zei uit te gaan van medio 2013, heeft geen reactie gegeven op de mededeling. Afgaande op de eigen informatie van ABN Amro lijkt het erop dat het groen licht van de Noorse en Zweedse mededingingsautoriteiten eerder dan verwacht is gegeven. Met nog twee fiats te gaan, kan de deal eerder worden afgerond dan verwacht. Daardoor profiteert het aandeel Ahold waarschijnlijk veel eerder van de deal dan werd verondersteld. ABN Amro blijft koper.