Het programma zal worden uitgevoerd door tussenpersonen via aankoop op de beurs en zal naar verwachting binnen 12 maanden worden afgerond.

Het programma wordt uitgevoerd conform de voorwaarden van de door Aholds jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) op 28 april 2009 verleende machtiging en, indien deze wordt verleend, de machtiging die is voorgesteld aan de jaarlijkse AVA op 13 april 2010.

Terugkoop van Ahold American Depositary Receipts (ADRs) maakt geen onderdeel uit van het programma. Ahold kan de gewone aandelen die via het programma worden verworven intrekken.

Ahold zal wekelijks een persbericht publiceren waarin de voortgang in de uivoering van het programma wordt gemeld.

Het programma zal worden uitgevoerd door tussenpersonen via aankoop op de beurs en zal naar verwachting binnen 12 maanden worden afgerond. Het programma wordt uitgevoerd conform de voorwaarden van de door Aholds jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) op 28 april 2009 verleende machtiging en, indien deze wordt verleend, de machtiging die is voorgesteld aan de jaarlijkse AVA op 13 april 2010. Terugkoop van Ahold American Depositary Receipts (ADRs) maakt geen onderdeel uit van het programma. Ahold kan de gewone aandelen die via het programma worden verworven intrekken. Ahold zal wekelijks een persbericht publiceren waarin de voortgang in de uivoering van het programma wordt gemeld.