Dit programma werd op 28 februari jl. aangekondigd en heeft als doel waarde terug te geven aan aandeelhouders. Het programma zal worden uitgevoerd door tussenpersonen via aankopen op de beurs tijdens open en gesloten periodes.

Het programma wordt uitgevoerd conform de voorwaarden van de door Aholds jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) in 2012 verleende machtiging en, indien deze wordt verleend, de machtiging zoals voorgesteld aan de jaarlijkse AVA op 17 april 2013.

Ahold kan de gewone aandelen die via het programma worden verworven intrekken. Ahold zal wekelijks een persbericht publiceren waarin de voortgang in de uitvoering van het programma wordt gemeld.

Dit programma werd op 28 februari jl. aangekondigd en heeft als doel waarde terug te geven aan aandeelhouders. Het programma zal worden uitgevoerd door tussenpersonen via aankopen op de beurs tijdens open en gesloten periodes. Het programma wordt uitgevoerd conform de voorwaarden van de door Aholds jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) in 2012 verleende machtiging en, indien deze wordt verleend, de machtiging zoals voorgesteld aan de jaarlijkse AVA op 17 april 2013. Ahold kan de gewone aandelen die via het programma worden verworven intrekken. Ahold zal wekelijks een persbericht publiceren waarin de voortgang in de uitvoering van het programma wordt gemeld.