De snelle overdracht van het aandelenpakket - Ahold mikte op medio 2013 - kwam niet meer als een verrassing.

De opbrengst - circa EUR 2,5 miljard - wordt mogelijk gebruikt voor overnames maar de kans is niet groot dat het concern op korte termijn zijn slag slaat.

De analisten van ABN Amro denken niet dat Ahold de Amerikaanse supermarktketen Harris Teeter zal inlijven. Het laten terugvloeien van de opbrengsten naar aandeelhouders is een meer realistische optie.

De analisten verwachten daar voor het eind van april meer nieuws over van Ahold. ABN Amro handhaaft de opinie Kopen/Aanbevolen Lijst voor het aandeel.

De snelle overdracht van het aandelenpakket - Ahold mikte op medio 2013 - kwam niet meer als een verrassing. De opbrengst - circa EUR 2,5 miljard - wordt mogelijk gebruikt voor overnames maar de kans is niet groot dat het concern op korte termijn zijn slag slaat. De analisten van ABN Amro denken niet dat Ahold de Amerikaanse supermarktketen Harris Teeter zal inlijven. Het laten terugvloeien van de opbrengsten naar aandeelhouders is een meer realistische optie. De analisten verwachten daar voor het eind van april meer nieuws over van Ahold. ABN Amro handhaaft de opinie Kopen/Aanbevolen Lijst voor het aandeel.