Volgend op de introductie van het Executive Committee (ExCo) in september 2013, wordt Ahold Europe als organisatie beëindigd.

De onderneming verlegt de focus van de Ahold Europe organisatie, en haar management, op het verder bouwen aan Albert Heijn in Nederland en omringende markten, via de verschillende formats en kanalen.

ExCo lid Sander van der Laan blijft Albert Heijn leiden, en rapporteert aan CEO Dick Boer. De activiteiten van Ahold in Tsjechië gaan ook aan Dick Boer rapporteren. Bol.com blijft rapporteren aan Hanneke Faber, ExCo member en Chief Commercial Officer. Bol.com blijft een belangrijk groeionderdeel voor Ahold.

Volgend op de introductie van het Executive Committee (ExCo) in september 2013, wordt Ahold Europe als organisatie beëindigd. De onderneming verlegt de focus van de Ahold Europe organisatie, en haar management, op het verder bouwen aan Albert Heijn in Nederland en omringende markten, via de verschillende formats en kanalen. ExCo lid Sander van der Laan blijft Albert Heijn leiden, en rapporteert aan CEO Dick Boer. De activiteiten van Ahold in Tsjechië gaan ook aan Dick Boer rapporteren. Bol.com blijft rapporteren aan Hanneke Faber, ExCo member en Chief Commercial Officer. Bol.com blijft een belangrijk groeionderdeel voor Ahold.