Verder zullen we het wederom moeten doen met nieuws van het macrofront. Daarbij worden in het begin van de week de definitieve indices van inkoopmanagers bekend gemaakt, die een bevestiging moeten geven van de lichte verbetering die in de voorlopige cijfers zichtbaar was.

Voorts zal de aandacht donderdag uitgaan naar de beleidsvergaderingen van de Europese Centrale Bank en de Bank of England.

Wellicht worden er indicaties gegeven over hoe lang deze centrale banken hun stimulerende beleid nog zullen volhouden.

In Nederland zullen gegevens worden bekend gemaakt over de industriële productie in april en de inflatie in mei.

De week wordt afgesloten met de ontwikkeling van werkgelegenheid en werkloosheid in de Verenigde Staten over mei.

Verder zullen we het wederom moeten doen met nieuws van het macrofront. Daarbij worden in het begin van de week de definitieve indices van inkoopmanagers bekend gemaakt, die een bevestiging moeten geven van de lichte verbetering die in de voorlopige cijfers zichtbaar was. Voorts zal de aandacht donderdag uitgaan naar de beleidsvergaderingen van de Europese Centrale Bank en de Bank of England. Wellicht worden er indicaties gegeven over hoe lang deze centrale banken hun stimulerende beleid nog zullen volhouden. In Nederland zullen gegevens worden bekend gemaakt over de industriële productie in april en de inflatie in mei. De week wordt afgesloten met de ontwikkeling van werkgelegenheid en werkloosheid in de Verenigde Staten over mei.