Een belangrijk element hiervan is dat het werkkapitaal goed wordt beheerd door strak voorraadbeheer en door de inkoopmacht ten opzichte van fabrikanten.

Ten derde lijkt het Value Improvement Programma (lagere prijzen, meer private label en minder A-merken) bij Stop&Shop in Amerika aan te slaan en tenslotte handelt Ahold tegen een gemiddelde waardering in vergelijking tot sectorgenoten, terwijl de winstgroei en kasstroomontwikkeling juist bovengemiddeld is.

De populaire actie met voetbalplaatjes bij Albert Heijn illustreert hoe belangrijk marketing is voor een supermarktbedrijf. Met deze actie wil Albert Heijn zich ook meer richten op gezinnen met kinderen. Ahold krijgt van Theodoor Gilissen Bankiers een koopadvies.

Een belangrijk element hiervan is dat het werkkapitaal goed wordt beheerd door strak voorraadbeheer en door de inkoopmacht ten opzichte van fabrikanten. Ten derde lijkt het Value Improvement Programma (lagere prijzen, meer private label en minder A-merken) bij Stop&Shop in Amerika aan te slaan en tenslotte handelt Ahold tegen een gemiddelde waardering in vergelijking tot sectorgenoten, terwijl de winstgroei en kasstroomontwikkeling juist bovengemiddeld is. De populaire actie met voetbalplaatjes bij Albert Heijn illustreert hoe belangrijk marketing is voor een supermarktbedrijf. Met deze actie wil Albert Heijn zich ook meer richten op gezinnen met kinderen. Ahold krijgt van Theodoor Gilissen Bankiers een koopadvies.