CEO Dick Boer gaf volgende commentaar op de cijfers: "Ahold is zowel in Europa als in de Verenigde Staten goed blijven presteren. De omzet is met 3,0% gegroeid tegen constante wisselkoersen bij een aanhoudend hoog niveau van promotionele activiteiten. Het onderliggende bedrijfsresultaat steeg met 5,4% tegen constante wisselkoersen, een weergave van een sterke onderliggende operationele marge van 4,4%. Het nettoresultaat werd beïnvloed door de verkoop van ons belang in ICA eerder in het jaar. De vrije kasstroom blijft sterk: € 254 miljoen in het tweede kwartaal."

"In de Verenigde Staten werd een bescheiden 2.0% omzetgroei behaald met een blijvend laag inflatieniveau. De volumes in foodretail bleven onder druk staan. Wij zijn blij dat we marktaandeel blijven winnen. De onderliggende operationele marge bedroeg 4,2% dankzij een verbeterde inkoop en operationele efficiëntie. "

CEO Dick Boer gaf volgende commentaar op de cijfers: "Ahold is zowel in Europa als in de Verenigde Staten goed blijven presteren. De omzet is met 3,0% gegroeid tegen constante wisselkoersen bij een aanhoudend hoog niveau van promotionele activiteiten. Het onderliggende bedrijfsresultaat steeg met 5,4% tegen constante wisselkoersen, een weergave van een sterke onderliggende operationele marge van 4,4%. Het nettoresultaat werd beïnvloed door de verkoop van ons belang in ICA eerder in het jaar. De vrije kasstroom blijft sterk: € 254 miljoen in het tweede kwartaal." "In de Verenigde Staten werd een bescheiden 2.0% omzetgroei behaald met een blijvend laag inflatieniveau. De volumes in foodretail bleven onder druk staan. Wij zijn blij dat we marktaandeel blijven winnen. De onderliggende operationele marge bedroeg 4,2% dankzij een verbeterde inkoop en operationele efficiëntie. "