De bekende belegger Felix Zulauf waarschuwt echter dat de vooruitzichten op langere termijn er allesbehalve goed uitzien. Hij verwacht een pijnlijke correctie op de markt, waarbij de fundamentals voor de beurzen in lijn met de fundamentals zou worden gebracht.

Die fundamentals zijn allesbehalve schitterend. Zulauf vergelijkt de huidige stand van zaken op de beurzen met die van het goud in 2011.

In 2011 geloofde iedereen dat de goudprijs alleen maar kon stijgen, nu gelooft iedereen hetzelfde van de beurzen. Inmiddels is bekend wat er met het goud sinds september 2011 is gebeurd.

De bekende belegger Felix Zulauf waarschuwt echter dat de vooruitzichten op langere termijn er allesbehalve goed uitzien. Hij verwacht een pijnlijke correctie op de markt, waarbij de fundamentals voor de beurzen in lijn met de fundamentals zou worden gebracht. Die fundamentals zijn allesbehalve schitterend. Zulauf vergelijkt de huidige stand van zaken op de beurzen met die van het goud in 2011. In 2011 geloofde iedereen dat de goudprijs alleen maar kon stijgen, nu gelooft iedereen hetzelfde van de beurzen. Inmiddels is bekend wat er met het goud sinds september 2011 is gebeurd.