Aan die prijs gaat het inderdaad om de grootste beursintroductie in de wereld. De grootste Chinese bank wat het aantal klanten betreft, zou zijn aandelen geprijsd hebben aan HK3,20 dollar.

De aandelen werden aangeboden in een prijsvork van HK$2,88 tot HK$3,48. Agricultural Bank of China verkoopt anderzijds ook nog eens 22,20 miljard aandelen in Shanghai aan 2,68 yuan per stuk. Die prijs ligt aan de bovenkant van de prijsvork.

Chairman Xiang Junbo komt met Agricultural Bank of China naar de beurs op een moment dat de Shanghai Composite Index deze week is teruggevallen naar een dieptepunt voor de afgelopen 15 weken.

Aan die prijs gaat het inderdaad om de grootste beursintroductie in de wereld. De grootste Chinese bank wat het aantal klanten betreft, zou zijn aandelen geprijsd hebben aan HK3,20 dollar. De aandelen werden aangeboden in een prijsvork van HK$2,88 tot HK$3,48. Agricultural Bank of China verkoopt anderzijds ook nog eens 22,20 miljard aandelen in Shanghai aan 2,68 yuan per stuk. Die prijs ligt aan de bovenkant van de prijsvork. Chairman Xiang Junbo komt met Agricultural Bank of China naar de beurs op een moment dat de Shanghai Composite Index deze week is teruggevallen naar een dieptepunt voor de afgelopen 15 weken.