Volgens de overeenkomst zal Agfa voor EPM microfilmproducten en daarmee verbonden chemicaliën produceren. EPM zal deze producten wereldwijd verdelen onder de eigen merknaam Imagelink.

Door deze nieuwe overeenkomst is EPM in staat om de continuïteit van de bevoorrading van de markt op de lange termijn te verzekeren.

Agfa van zijn kant zal zijn microfilmproductie gevoelig kunnen opdrijven. Beide partijen gaan er van uit dat de nieuwe productovereenkomst in de tweede helft van het voorjaar van 2013 in werking zal treden.

Volgens de overeenkomst zal Agfa voor EPM microfilmproducten en daarmee verbonden chemicaliën produceren. EPM zal deze producten wereldwijd verdelen onder de eigen merknaam Imagelink. Door deze nieuwe overeenkomst is EPM in staat om de continuïteit van de bevoorrading van de markt op de lange termijn te verzekeren. Agfa van zijn kant zal zijn microfilmproductie gevoelig kunnen opdrijven. Beide partijen gaan er van uit dat de nieuwe productovereenkomst in de tweede helft van het voorjaar van 2013 in werking zal treden.