De aanbesteding, uitgeschreven door het Oezbeekse ministerie van volksgezondheid, wordt gefinancierd door de Wereldbank. De officiële toewijzing van het project aan Agfa HealthCare vond plaats in juli terwijl de uiteindelijke goedkeuring van het contract begin november gebeurde.

De CR 30-X van Agfa HealthCare is een compact, tafelmodel CR-systeem. Het levert een hoge beeldkwaliteit en heeft een grote doorvoercapaciteit.

Het systeem is eenvoudig te installeren, te bedienen en te onderhouden. Bovendien zorgt het voor een naadloze integratie, van de röntgenopname tot het afdrukken of de digitale weergave van het beeld.

De CR 30-X wordt geleverd met MUSICA2, detoonaangevende beeldbewerkingssoftware van Agfa HealthCare en het NX werkstation.

MUSICA2 analyseert elk beeld en past automatisch de adequate parameters voor beeldoptimalisatie toe, onafhankelijk van het type onderzoek, terwijl het NX werkstation een erg snelle beeldacquisitie en een vlotte werkstroom mogelijk maakt.

Het project voorziet ook de levering van compacte DRYSTAR 5300 digitale printers. Deze toestellen nemen weinig plaats in, zodat ze gemakkelijk naast het CR-systeem geplaatst kunnen worden. Een bijkomend voordeel zijn de lage investeringskosten en operationele kosten

De aanbesteding, uitgeschreven door het Oezbeekse ministerie van volksgezondheid, wordt gefinancierd door de Wereldbank. De officiële toewijzing van het project aan Agfa HealthCare vond plaats in juli terwijl de uiteindelijke goedkeuring van het contract begin november gebeurde. De CR 30-X van Agfa HealthCare is een compact, tafelmodel CR-systeem. Het levert een hoge beeldkwaliteit en heeft een grote doorvoercapaciteit. Het systeem is eenvoudig te installeren, te bedienen en te onderhouden. Bovendien zorgt het voor een naadloze integratie, van de röntgenopname tot het afdrukken of de digitale weergave van het beeld. De CR 30-X wordt geleverd met MUSICA2, detoonaangevende beeldbewerkingssoftware van Agfa HealthCare en het NX werkstation. MUSICA2 analyseert elk beeld en past automatisch de adequate parameters voor beeldoptimalisatie toe, onafhankelijk van het type onderzoek, terwijl het NX werkstation een erg snelle beeldacquisitie en een vlotte werkstroom mogelijk maakt. Het project voorziet ook de levering van compacte DRYSTAR 5300 digitale printers. Deze toestellen nemen weinig plaats in, zodat ze gemakkelijk naast het CR-systeem geplaatst kunnen worden. Een bijkomend voordeel zijn de lage investeringskosten en operationele kosten