IMPAX is de online-inzetbare oplossing van Agfa HealthCare voor beeldvormings- en informatiebeheer waarmee ziekenhuizen en verzorgingscentra hun ziekenhuisbrede workflow kunnen stroomlijnen en efficiënter en productiever kunnen werken.

De nieuwe IMPAX-overeenkomsten in 2009 omvatten plaastelijke, regionale en universitaire verzorgingscentra. Het gaat om toonaagevende instellingen, zoals de Rostov Medical University in Rusland, het ziekenhuis Santa Catarina de Rio de Janeiro in Brazilië, ZNA (Ziekenhuis Netwerk Antwerpen) in België, de overeenkomst met de U.S. Air Force (IMPAX Data Center) en de Cleveland Clinic, de universitaire ziekenhuizen van Bonn en Keulen, universitaire ziekenhuizen van Alexandrowska, Sveta Anna en Stara Zagora en het ziekenhuis van Blagoevgrad in Bulgarije, King Edward VII's Hospital Sister Agnes in het Verenigd Koninkrijk en de Clinique de Genolier in Zwitserland.

IMPAX is de online-inzetbare oplossing van Agfa HealthCare voor beeldvormings- en informatiebeheer waarmee ziekenhuizen en verzorgingscentra hun ziekenhuisbrede workflow kunnen stroomlijnen en efficiënter en productiever kunnen werken. De nieuwe IMPAX-overeenkomsten in 2009 omvatten plaastelijke, regionale en universitaire verzorgingscentra. Het gaat om toonaagevende instellingen, zoals de Rostov Medical University in Rusland, het ziekenhuis Santa Catarina de Rio de Janeiro in Brazilië, ZNA (Ziekenhuis Netwerk Antwerpen) in België, de overeenkomst met de U.S. Air Force (IMPAX Data Center) en de Cleveland Clinic, de universitaire ziekenhuizen van Bonn en Keulen, universitaire ziekenhuizen van Alexandrowska, Sveta Anna en Stara Zagora en het ziekenhuis van Blagoevgrad in Bulgarije, King Edward VII's Hospital Sister Agnes in het Verenigd Koninkrijk en de Clinique de Genolier in Zwitserland.