Shenzhen Brothers startte met het afwerken en verdelen van grafische filmmasterrollen van Agfa Graphics in 2000. Via deze samenwerking bouwde Shenzhen Brothers doorheen de jaren een toonaangevend en succesvol distributienetwerk op in de Chinese drukindustrie.

De voorbije jaren deed Agfa Graphics belangrijke investeringen in zowel digitale drukvoorbereiding (prepress) als in technologie voor industriële inkjetdruk.

Vandaag beschikt het over een breed, innovatief en concurrerend productgamma. Agfa Graphics heeft eigen dochterondernemingen in de regio Groter China en ASEAN en een ultramoderne drukplatenfabriek in Wuxi, China. Agfa Graphics heeft bovendien overal in de regio ASEAN belangrijke marktposities uitgebouwd.

Shenzhen Brothers startte met het afwerken en verdelen van grafische filmmasterrollen van Agfa Graphics in 2000. Via deze samenwerking bouwde Shenzhen Brothers doorheen de jaren een toonaangevend en succesvol distributienetwerk op in de Chinese drukindustrie. De voorbije jaren deed Agfa Graphics belangrijke investeringen in zowel digitale drukvoorbereiding (prepress) als in technologie voor industriële inkjetdruk. Vandaag beschikt het over een breed, innovatief en concurrerend productgamma. Agfa Graphics heeft eigen dochterondernemingen in de regio Groter China en ASEAN en een ultramoderne drukplatenfabriek in Wuxi, China. Agfa Graphics heeft bovendien overal in de regio ASEAN belangrijke marktposities uitgebouwd.