Vandaag zijn niettemin de resultaten van Agfa-Gevaert de moeite van het vermelden waard. Ondersteund door het feit dat de euro in 2012 relatief zwak was in vergelijking met de meeste andere munten, groeide de jaaromzet van Agfa-Gevaert met 2,20% tot 3,091 miljard euro.

De positieve evolutie in de loop van het jaar weerspiegelend, verbeterde het resultaat over de periode van min 71 miljoen euro tot min 31 miljoen euro. Het resultaat toewijsbaar aan de aandeelhouders ging van min 73 miljoen euro in 2011 naar min 41 miljoen euro.

De koers van Agfa steeg in reactie met circa 4%, hoewel ING opmerkte dat de EBIT teleurstelde. Het neutraal advies voor het aandeel blijft behouden.

Vandaag zijn niettemin de resultaten van Agfa-Gevaert de moeite van het vermelden waard. Ondersteund door het feit dat de euro in 2012 relatief zwak was in vergelijking met de meeste andere munten, groeide de jaaromzet van Agfa-Gevaert met 2,20% tot 3,091 miljard euro. De positieve evolutie in de loop van het jaar weerspiegelend, verbeterde het resultaat over de periode van min 71 miljoen euro tot min 31 miljoen euro. Het resultaat toewijsbaar aan de aandeelhouders ging van min 73 miljoen euro in 2011 naar min 41 miljoen euro. De koers van Agfa steeg in reactie met circa 4%, hoewel ING opmerkte dat de EBIT teleurstelde. Het neutraal advies voor het aandeel blijft behouden.