Bilfinger Berger maakte bekend een resultaat dat de verwachtingen van de analisten overtrof. De koers van dit aandeel noteert dan ook hoger. Bank of America Merrill Lynch heeft het advies voor Swiss Life verhoogd naar neutraal.

De Brusselse beurs heeft eveneens nog steeds de wind in de zeilen, met een winst voor de BEL 20 die oploopt tot ruim anderhalf procent. Vooral de banken zijn goed op dreef, terwijl Colruyt bijna anderhalf procent laat liggen.

Agfa-Gevaert noteert op de gisterenavond gepubliceerde cijfers fors hoger. De cijfers van Barco kregen de koers van het aandeel anderzijds nauwelijks in beweging.

Bilfinger Berger maakte bekend een resultaat dat de verwachtingen van de analisten overtrof. De koers van dit aandeel noteert dan ook hoger. Bank of America Merrill Lynch heeft het advies voor Swiss Life verhoogd naar neutraal. De Brusselse beurs heeft eveneens nog steeds de wind in de zeilen, met een winst voor de BEL 20 die oploopt tot ruim anderhalf procent. Vooral de banken zijn goed op dreef, terwijl Colruyt bijna anderhalf procent laat liggen. Agfa-Gevaert noteert op de gisterenavond gepubliceerde cijfers fors hoger. De cijfers van Barco kregen de koers van het aandeel anderzijds nauwelijks in beweging.