De bank voert een reorganisatie door die 900 jobs gaat kosten en die tot besparingen moet leiden, maar maakte anderzijds ook een groter dan verwacht verlies bekend.

In de zaak Fortis is het allesbehalve duidelijk wat er nu te gebeuren staat. De vraag is of de aandeelhouders op 11 februari het gewijzigd voorstel tot overname door BNP Paribas gaan goedkeuren.

Deminor bekijkt het aangepast voorstel en ook Ping An is niet zonder meer pro. De groep aandeelhouders die zich rond Modrikamen hebben verzameld, gaan zonder meer tegen stemmen. Vermelden we nog dat Agfa-Gevaert een lichtpunt was binnen de BEL 20.

De bank voert een reorganisatie door die 900 jobs gaat kosten en die tot besparingen moet leiden, maar maakte anderzijds ook een groter dan verwacht verlies bekend. In de zaak Fortis is het allesbehalve duidelijk wat er nu te gebeuren staat. De vraag is of de aandeelhouders op 11 februari het gewijzigd voorstel tot overname door BNP Paribas gaan goedkeuren. Deminor bekijkt het aangepast voorstel en ook Ping An is niet zonder meer pro. De groep aandeelhouders die zich rond Modrikamen hebben verzameld, gaan zonder meer tegen stemmen. Vermelden we nog dat Agfa-Gevaert een lichtpunt was binnen de BEL 20.