De recurrente EBIT bedroeg 28 miljoen euro tegenover 40 miljoen euro in het eerste kwartaal van 2008. Uiteindelijk was er een nettoresultaat van 9 miljoen euro negatief.

De REBIT van Agfa kwam onder de verwachtingen van ING uit (28 miljoen euro in plaats van 43 miljoen euro, met een consensusverwachting van 33 miljoen euro). ING geeft Agfa het voordeel van de twijfel en heeft nog steeds een koopadvies.

Voor KBC Securities lag de REBIT in lijn van de verwachtingen, waarbij een daling van de omzet werd geneutraliseerd door kostenbesparingen. Op basis van een verwachte winstverbetering blijft het advies 'accumulate' gehandhaafd.

De recurrente EBIT bedroeg 28 miljoen euro tegenover 40 miljoen euro in het eerste kwartaal van 2008. Uiteindelijk was er een nettoresultaat van 9 miljoen euro negatief. De REBIT van Agfa kwam onder de verwachtingen van ING uit (28 miljoen euro in plaats van 43 miljoen euro, met een consensusverwachting van 33 miljoen euro). ING geeft Agfa het voordeel van de twijfel en heeft nog steeds een koopadvies. Voor KBC Securities lag de REBIT in lijn van de verwachtingen, waarbij een daling van de omzet werd geneutraliseerd door kostenbesparingen. Op basis van een verwachte winstverbetering blijft het advies 'accumulate' gehandhaafd.