Op basis van de trend in de eerste maanden van 2009, verwacht de Groep een voortdurende zwakke vraag naar de producten en oplossingen van Agfa Graphics en Agfa Specialty Products. Beide businessgroepen zijn immers conjunctuurgevoelig.

In de drukindustrie zetten de slechte economische omstandigheden drukkers ertoe aan om hun investeringen in apparatuur uit te stellen.

Bovendien resulteert de vertraging in de reclamemarkten in een verminderd verbruik van verbruiksgoederen.

Eveneens op basis van de trends in het begin van 2009, wordt verwacht dat Agfa HealthCare in mindere mate zal leiden onder de crisis, hoewel sommige ITprojecten uitgesteld worden doordat besluitvormingsprocessen langer duren wanneer de economische omstandigheden ongunstig zijn.

Op basis van de trend in de eerste maanden van 2009, verwacht de Groep een voortdurende zwakke vraag naar de producten en oplossingen van Agfa Graphics en Agfa Specialty Products. Beide businessgroepen zijn immers conjunctuurgevoelig.In de drukindustrie zetten de slechte economische omstandigheden drukkers ertoe aan om hun investeringen in apparatuur uit te stellen. Bovendien resulteert de vertraging in de reclamemarkten in een verminderd verbruik van verbruiksgoederen.Eveneens op basis van de trends in het begin van 2009, wordt verwacht dat Agfa HealthCare in mindere mate zal leiden onder de crisis, hoewel sommige ITprojecten uitgesteld worden doordat besluitvormingsprocessen langer duren wanneer de economische omstandigheden ongunstig zijn.