De resultaten van EADS werden goed onthaald, maar die van Deutsche Bank hebben de koers onder druk gezet. De bank moest niet alleen meer afschrijvingen doen, maar zag ook de tradinginkomsten terugvallen. Nog in de banksector werden de cijfers van BBVA wel goed onthaald.

Het verlies voor de BEL 20 is inmiddels opgelopen tot meer dan een half procent, maar per saldo houdt de index nog steeds stand boven 2100. De financials liggen zwak op koers, terwijl Delhaize te lijden heeft onder de zwakke dollar.

Agfa-Gevaert noteert inmiddels opnieuw hoger op de cijfers. De reacties van de analisten zijn binnen en die waren over het algemeen neutraal tot licht positief.

De resultaten van EADS werden goed onthaald, maar die van Deutsche Bank hebben de koers onder druk gezet. De bank moest niet alleen meer afschrijvingen doen, maar zag ook de tradinginkomsten terugvallen. Nog in de banksector werden de cijfers van BBVA wel goed onthaald. Het verlies voor de BEL 20 is inmiddels opgelopen tot meer dan een half procent, maar per saldo houdt de index nog steeds stand boven 2100. De financials liggen zwak op koers, terwijl Delhaize te lijden heeft onder de zwakke dollar. Agfa-Gevaert noteert inmiddels opnieuw hoger op de cijfers. De reacties van de analisten zijn binnen en die waren over het algemeen neutraal tot licht positief.