Synaps combineert de eigenschappen van een luxepapier met een uitzonderlijke duurzaamheid. Bovendien kan Synaps zeer eenvoudig met conventionele inkten op offsetdrukpersen worden bedrukt.

Dankzij de unieke kwaliteiten van Synaps kunnen alle offsetdrukkerijen nu drukwerk op synthetisch papier produceren.

Agfa is overtuigd met Nekoosa Coated Products een sterke partner te hebben gevonden voor de verdeling van Synaps in Noord-Amerika.

Nekoosa heeft immers een solide reputatie in de verkoop van hoogkwalitatieve en speciale papierproducten.

Via het Nekoosa-netwerk van verdelers in de Verenigde Staten, Canada en Puerto Rico is Synaps onmiddellijk beschikbaar in een brede waaier van gewichten en formaten, gaande tot 59" x 81".

Synaps combineert de eigenschappen van een luxepapier met een uitzonderlijke duurzaamheid. Bovendien kan Synaps zeer eenvoudig met conventionele inkten op offsetdrukpersen worden bedrukt. Dankzij de unieke kwaliteiten van Synaps kunnen alle offsetdrukkerijen nu drukwerk op synthetisch papier produceren.Agfa is overtuigd met Nekoosa Coated Products een sterke partner te hebben gevonden voor de verdeling van Synaps in Noord-Amerika. Nekoosa heeft immers een solide reputatie in de verkoop van hoogkwalitatieve en speciale papierproducten.Via het Nekoosa-netwerk van verdelers in de Verenigde Staten, Canada en Puerto Rico is Synaps onmiddellijk beschikbaar in een brede waaier van gewichten en formaten, gaande tot 59" x 81".