In de tweede helft van november is het overigens traditioneel een heel stuk rustiger wat de publicatie van bedrijfsnieuws betreft.

Op Wall Street zijn er toch nog een paar bekendere namen die met cijfers komen, maar vandaag valt daar niets van te merken. De Amerikanen vieren vandaag namelijk Thanksgiving Day, een dag waarop er niet wordt gehandeld.

In Europa moeten nog een aantal kleinere bedrijven komen rapporteren, maar vandaag blijft het aan deze kant van de Atlantische Oceaan eveneens relatief rustig. Wel zijn er in Londen de cijfers van Antogasta.

In de tweede helft van november is het overigens traditioneel een heel stuk rustiger wat de publicatie van bedrijfsnieuws betreft. Op Wall Street zijn er toch nog een paar bekendere namen die met cijfers komen, maar vandaag valt daar niets van te merken. De Amerikanen vieren vandaag namelijk Thanksgiving Day, een dag waarop er niet wordt gehandeld. In Europa moeten nog een aantal kleinere bedrijven komen rapporteren, maar vandaag blijft het aan deze kant van de Atlantische Oceaan eveneens relatief rustig. Wel zijn er in Londen de cijfers van Antogasta.