In Europa is het uitkijken naar de resultaten van BASF, BG Group, BSkyB, AstraZeneca, Banco de Sabadell, Fresenius, Dassault Systemes, Ericsson, Infineon, Hugo Boss en Standard Life. Uiteraard verdienen ook de resultaten van Canon een vermelding.

Voor de Amerikaanse beleggers zijn op de eerste plaats de resultaten van Motorola, Colgate-Palmolive, Procter & Gamble, Apache Corporation, International Paper, Marathon Oil, Kellogg, Chubb, Newmont Mining, Viacom, Dow Chemical en ExxonMobil het vermelden waard.

In Europa is het uitkijken naar de resultaten van BASF, BG Group, BSkyB, AstraZeneca, Banco de Sabadell, Fresenius, Dassault Systemes, Ericsson, Infineon, Hugo Boss en Standard Life. Uiteraard verdienen ook de resultaten van Canon een vermelding. Voor de Amerikaanse beleggers zijn op de eerste plaats de resultaten van Motorola, Colgate-Palmolive, Procter & Gamble, Apache Corporation, International Paper, Marathon Oil, Kellogg, Chubb, Newmont Mining, Viacom, Dow Chemical en ExxonMobil het vermelden waard.