De switch in de richting van meer niet-levenactiviteiten moet echter die objectieven weer dichter binnen handbereik brengen. De update van de huidge rendementen bij de Belgische levensverzekeringsactiviteiten zou dat kunnen bevestigen, maar Ploegh twijfelt toch of het ROE target gehandhaafd kan worden.

Minder afhankelijk van financiële markten

De trend om te evolueren in de richting van niet-leven heeft op de eerste plaats de bedoeling om minder afhankelijk te worden van beleggingsinkomsten en van de financiële markten. Daarbij wordt uitgeweken naar die delen van de markt waar hogere groei kan worden gerealiseerd.

Over Royal Park Investments is het management positiever geworden. Dit bevestigt de visie van Ploegh dat een dividenduitbetaling van RPI dichterbij komt. Hij heeft nog steeds een koopadvies voor Ageas, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 25 euro.

De switch in de richting van meer niet-levenactiviteiten moet echter die objectieven weer dichter binnen handbereik brengen. De update van de huidge rendementen bij de Belgische levensverzekeringsactiviteiten zou dat kunnen bevestigen, maar Ploegh twijfelt toch of het ROE target gehandhaafd kan worden. Minder afhankelijk van financiële markten De trend om te evolueren in de richting van niet-leven heeft op de eerste plaats de bedoeling om minder afhankelijk te worden van beleggingsinkomsten en van de financiële markten. Daarbij wordt uitgeweken naar die delen van de markt waar hogere groei kan worden gerealiseerd. Over Royal Park Investments is het management positiever geworden. Dit bevestigt de visie van Ploegh dat een dividenduitbetaling van RPI dichterbij komt. Hij heeft nog steeds een koopadvies voor Ageas, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 25 euro.