D'Ieteren kondigde aan een akkoord te hebben ondertekend voor de overname van de concessies van Volkswagen, Audi en Seat van groep Claessens in Wilrijk. Een gelijkaardig akkoord werd ondertekend voor de verwerving van een meerderheidsparticipatie in de concessies van Volkswagen, Audi en ¦koda van groep ACM in Mechelen.

Deze overnames volgen op de recente overname van de concessies van de groepen Joly en Beerens, die ook gevestigd zijn op de as Mechelen-Antwerpen. Bank Degroof sprak van logische overnames en handhaaft een advies houden en een koersdoel van 33 euro.

D'Ieteren kondigde aan een akkoord te hebben ondertekend voor de overname van de concessies van Volkswagen, Audi en Seat van groep Claessens in Wilrijk. Een gelijkaardig akkoord werd ondertekend voor de verwerving van een meerderheidsparticipatie in de concessies van Volkswagen, Audi en ¦koda van groep ACM in Mechelen. Deze overnames volgen op de recente overname van de concessies van de groepen Joly en Beerens, die ook gevestigd zijn op de as Mechelen-Antwerpen. Bank Degroof sprak van logische overnames en handhaaft een advies houden en een koersdoel van 33 euro.