In elk van die procedures beweren sommige Fortis aandeelhouders dat Fortis en/of de Nederlandse Staat niet hebben voldaan aan alle juridische voorschriften die gelden voor dergelijke verkoop.

Ageas zal deze vonnissen bestuderen en zal dan beslissen hoe zij de belangen van haar aandeelhouders optimaal kan verdedigen. Dit kan inhouden dat zo nodig in beide gevallen beroep wordt aangetekend.

Ageas zal zo snel mogelijk informatie verschaffen over de inhoud van deze uitspraken en over de eventuele verdere stappen.

In elk van die procedures beweren sommige Fortis aandeelhouders dat Fortis en/of de Nederlandse Staat niet hebben voldaan aan alle juridische voorschriften die gelden voor dergelijke verkoop. Ageas zal deze vonnissen bestuderen en zal dan beslissen hoe zij de belangen van haar aandeelhouders optimaal kan verdedigen. Dit kan inhouden dat zo nodig in beide gevallen beroep wordt aangetekend. Ageas zal zo snel mogelijk informatie verschaffen over de inhoud van deze uitspraken en over de eventuele verdere stappen.