Heel wat bedrijven maakten vanmorgen interimresultaten bekend. Die van ING weren niet zo goed onthaald, de koers opende ruim 2% lager. De cijfers van Eon kregen anderzijds wel een voldoende.

In Brussel opende de BEL 20 iets hoger, maar ook hier is nog niets beslist. Voorlopig houdt de index stand rond 2050. Hierbij dient opgemerkt dat de handel in KBC werd stilgelegd.

De resultaten van Dexia werden goed onthaald, de koers van dit aandeel ging meteen flink hoger. Ook Bekaert mag op de trading update iets hoger. Fortis moet wat terrein prijsgeven.

Heel wat bedrijven maakten vanmorgen interimresultaten bekend. Die van ING weren niet zo goed onthaald, de koers opende ruim 2% lager. De cijfers van Eon kregen anderzijds wel een voldoende. In Brussel opende de BEL 20 iets hoger, maar ook hier is nog niets beslist. Voorlopig houdt de index stand rond 2050. Hierbij dient opgemerkt dat de handel in KBC werd stilgelegd. De resultaten van Dexia werden goed onthaald, de koers van dit aandeel ging meteen flink hoger. Ook Bekaert mag op de trading update iets hoger. Fortis moet wat terrein prijsgeven.