Philippe Gijsels, chef strategie van BNP Paribas Private Banking, merkt op dat de vraag naar kredieten in de laatste weken is toegenomen, waarbij er wel een achterstand valt vast te stellen van de bedrijfskredieten. Blijkbaar staan Europese bedrijven nog altijd te trappelen om kredieten op te nemen.

Volgens Gijsels is dat niet meer dan logisch ook, bedrijven zullen slechts kredieten om te investeren opnemen wanneer ze er zeker van zijn dat het economisch plaatje zal verbeteren. In die zijn bedrijfskredieten een betrouwbare barometer van het vertrouwen in de bedrijfswereld.

Philippe Gijsels, chef strategie van BNP Paribas Private Banking, merkt op dat de vraag naar kredieten in de laatste weken is toegenomen, waarbij er wel een achterstand valt vast te stellen van de bedrijfskredieten. Blijkbaar staan Europese bedrijven nog altijd te trappelen om kredieten op te nemen. Volgens Gijsels is dat niet meer dan logisch ook, bedrijven zullen slechts kredieten om te investeren opnemen wanneer ze er zeker van zijn dat het economisch plaatje zal verbeteren. In die zijn bedrijfskredieten een betrouwbare barometer van het vertrouwen in de bedrijfswereld.