Daarom is het beter om te kijken naar de resultaten van de divisie verzekeringen en die bleken min of meer conform de verwachtingen.

Er was een nettowinst van 147,60 miljoen euro, tegenover een door Dirk Peeters verwachte 148,40 miljoen euro. De consensusverwachting lag op 148 miljoen euro.

Inkoop van eigen aandelen

Van de winst van 147,40 miljoen euro van de

verzekeringsactiviteiten was 66 miljoen euro afkomstig van België, 34 miljoen euro van het Verenigd Koninkrijk en 16,20 miljoen euro van continentaal Europa. Azië leverde een bijdrage van 31,40 miljoen euro aan de winst.

Volgens Dirk Peeters is Ageas op de huidge koersniveaus allesbehalve duur gewaardeerd. Bovendien werkt ook de inkoop van de eigen aandelen ondersteunend. Peeters heeft zodoende nog steeds een koopadvies voor het aandeel, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 28,50 euro.

Daarom is het beter om te kijken naar de resultaten van de divisie verzekeringen en die bleken min of meer conform de verwachtingen. Er was een nettowinst van 147,60 miljoen euro, tegenover een door Dirk Peeters verwachte 148,40 miljoen euro. De consensusverwachting lag op 148 miljoen euro. Inkoop van eigen aandelen Van de winst van 147,40 miljoen euro van de verzekeringsactiviteiten was 66 miljoen euro afkomstig van België, 34 miljoen euro van het Verenigd Koninkrijk en 16,20 miljoen euro van continentaal Europa. Azië leverde een bijdrage van 31,40 miljoen euro aan de winst. Volgens Dirk Peeters is Ageas op de huidge koersniveaus allesbehalve duur gewaardeerd. Bovendien werkt ook de inkoop van de eigen aandelen ondersteunend. Peeters heeft zodoende nog steeds een koopadvies voor het aandeel, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 28,50 euro.