Ondertussen lijkt de koers de aanval op de top van 2009 (34,18 euro) te hebben ingezet. De opwaartse uitbraak boven 25,29 euro was een belangrijk signaal: de koers brak boven dit belangrijk weerstandsniveau uit, viel terug tot het uitbraakniveau dat nu zijn werk als steunniveau deed.

Bovendien vindt de koers ook nog steun van een stijgende steunlijn die de bodems van midden 2012 en 2013 met elkaar

verbindt.

Op de daggrafiek zien we volgens Geert Van Herck van Leleux hoe de koers na de correctie van mei - juni weer aan een stijgende trend begonnen is.

Ook hier stellen we vast dat de koers steun krijgt van een stijgende steunlijn op korte termijn. Sterke steun ligt er op de daggrafiek op 25 - 26 euro.

Zolang de beurzen hun stijgende trend verderzetten en de resultaten van Ageas de goede gang van zaken bevestigen, verwacht Van Herck een verdere stijging van de

koers.

Ondertussen lijkt de koers de aanval op de top van 2009 (34,18 euro) te hebben ingezet. De opwaartse uitbraak boven 25,29 euro was een belangrijk signaal: de koers brak boven dit belangrijk weerstandsniveau uit, viel terug tot het uitbraakniveau dat nu zijn werk als steunniveau deed. Bovendien vindt de koers ook nog steun van een stijgende steunlijn die de bodems van midden 2012 en 2013 met elkaar verbindt. Op de daggrafiek zien we volgens Geert Van Herck van Leleux hoe de koers na de correctie van mei - juni weer aan een stijgende trend begonnen is. Ook hier stellen we vast dat de koers steun krijgt van een stijgende steunlijn op korte termijn. Sterke steun ligt er op de daggrafiek op 25 - 26 euro. Zolang de beurzen hun stijgende trend verderzetten en de resultaten van Ageas de goede gang van zaken bevestigen, verwacht Van Herck een verdere stijging van de koers.