De verliezen voor de belangrijkste indices vielen per saldo uiteindelijk nog wel mee. Bij het slot van de handel stond de Euro Stoxx 50 0,34% in het rood.

Op de valutamarkten stond de koers van de euro opnieuw onder druk. Vanwege de hernieuwde vrees voor een escalatie van de eurocrisis viel de koers van de euro terug onder 1,27 dollar.

De Brusselse beurs presteerde relatief gezien sterk, de BEL 20 kon een winst van 0,60% vasthouden en eindigde opnieuw duidelijk boven het niveau van 2100.

KBC eindigde sterk, de koers van Dexia bleef dicht bij huis maar Ageas kreeg nogal wat klappen.

De verliezen voor de belangrijkste indices vielen per saldo uiteindelijk nog wel mee. Bij het slot van de handel stond de Euro Stoxx 50 0,34% in het rood. Op de valutamarkten stond de koers van de euro opnieuw onder druk. Vanwege de hernieuwde vrees voor een escalatie van de eurocrisis viel de koers van de euro terug onder 1,27 dollar. De Brusselse beurs presteerde relatief gezien sterk, de BEL 20 kon een winst van 0,60% vasthouden en eindigde opnieuw duidelijk boven het niveau van 2100. KBC eindigde sterk, de koers van Dexia bleef dicht bij huis maar Ageas kreeg nogal wat klappen.