Telenet Group maakte vanmorgen zijn niet-geauditeerde geconsolideerde resultaten over de zes maanden afgesloten op 30 juni 2014 bekend. De resultaten zijn conform de door de Europese Unie goedgekeurde International Financial Reporting Standards ('EU IFRS').

Dit waren de hoogtepunten:

- Verdere daling van het klantverloop dankzij onze bundels en onze focus op een geweldige klantervaring;

- Vol vertrouwen om 5-6% Adjusted EBITDA-groei te realiseren ondanks lager dan verwachte groei van de bedrijfsopbrengsten omwille van lagere opbrengsten uit de verkoop van losse gsm's en smartphones en lagere analoge transport- en distributievergoedingen;

- De raad van bestuur zal tegen eind KW3 2014 een beslissing nemen over de aandeelhoudersvergoeding.

Telenet Group maakte vanmorgen zijn niet-geauditeerde geconsolideerde resultaten over de zes maanden afgesloten op 30 juni 2014 bekend. De resultaten zijn conform de door de Europese Unie goedgekeurde International Financial Reporting Standards ('EU IFRS'). Dit waren de hoogtepunten: - Verdere daling van het klantverloop dankzij onze bundels en onze focus op een geweldige klantervaring; - Vol vertrouwen om 5-6% Adjusted EBITDA-groei te realiseren ondanks lager dan verwachte groei van de bedrijfsopbrengsten omwille van lagere opbrengsten uit de verkoop van losse gsm's en smartphones en lagere analoge transport- en distributievergoedingen; - De raad van bestuur zal tegen eind KW3 2014 een beslissing nemen over de aandeelhoudersvergoeding.