In Frankfurt worden de cijfers van BASF goed onthaald, de koers van dit aandeel noteert flink hoger. Ook BSkyB, dat opnieuw winst maakt, noteert in Londen stevig in de plus.

In Brussel verwelkomt de beurs vanmorgen Fortis opnieuw in de handel. De Brusselse beurs opende op haar beurt hoger, met een winst van bijna anderhalf procent voor de BEL 20. De index rukt daarmee verder op richting 2000.

Fortis zelf opende met een stevige winst en krijgt stilaan de kaap van 2 euro in het vizier. In de financiële sector doet KBC het verder nog goed, terwijl Dexia blijft hangen.

In Frankfurt worden de cijfers van BASF goed onthaald, de koers van dit aandeel noteert flink hoger. Ook BSkyB, dat opnieuw winst maakt, noteert in Londen stevig in de plus. In Brussel verwelkomt de beurs vanmorgen Fortis opnieuw in de handel. De Brusselse beurs opende op haar beurt hoger, met een winst van bijna anderhalf procent voor de BEL 20. De index rukt daarmee verder op richting 2000. Fortis zelf opende met een stevige winst en krijgt stilaan de kaap van 2 euro in het vizier. In de financiële sector doet KBC het verder nog goed, terwijl Dexia blijft hangen.