Peugeot maakte vanmorgen bekend dat de verkopen tijdens het eerste halfjaar met 14% zijn gedaald. De autobouwer verkocht in totaal 159 miljoen nieuwe wagens en wist zijn marktaandeel te handhaven op 13,90%. De schroottaks beïnvloedde volgens een woordvoerder van het bedrijf in positieve zin.

In Brussel maakt de BEL 20 een weinig overtuigende indruk. De koers van KBC krabbelt overeind, na gisteren zwaar onderuit te zijn gehaald. Dexia ligt anderzijds vandaag op zijn beurt zwak op koers. Galapagos noteert op goed nieuws 2,50% hoger.

Peugeot maakte vanmorgen bekend dat de verkopen tijdens het eerste halfjaar met 14% zijn gedaald. De autobouwer verkocht in totaal 159 miljoen nieuwe wagens en wist zijn marktaandeel te handhaven op 13,90%. De schroottaks beïnvloedde volgens een woordvoerder van het bedrijf in positieve zin.In Brussel maakt de BEL 20 een weinig overtuigende indruk. De koers van KBC krabbelt overeind, na gisteren zwaar onderuit te zijn gehaald. Dexia ligt anderzijds vandaag op zijn beurt zwak op koers. Galapagos noteert op goed nieuws 2,50% hoger.