Ook de cijfers van Research in Motion kunnen heel wat beweging veroorzaken, want het gaat niet goed met de producent van de Blackberry.

Daarnaast publiceren nog een paar andere min of meer bekende namen, zoals bijvoorbeeld Family Dollar Stores, Tibco Software en JDA Software.

Wat gaat de eurotop vandaag en morgen brengen?

Op de aankomende top staat ook de vorming van een fiscale, politieke, monetaire en bankenunie op de agenda, ook om onderlinge vertrouwen tussen de banken te kunnen verbeteren.

Een lichtpuntje is volgens Theodoor Gilissen Bankiers dat Merkel akkoord gaat met de garantstelling voor de schulden van de Duitse deelstaten, een regeling die de zwakkere Europese landen ook graag zouden zien.

De afzonderlijke staten blijven wel verantwoordelijk voor hun eigen schulden, vandaar dat ook binnen Europa gehamerd wordt op aansturing van de EU. Het al langer bestaande plan van de Duitse wijzen zou hierop aan kunnen sluiten.

Ook de cijfers van Research in Motion kunnen heel wat beweging veroorzaken, want het gaat niet goed met de producent van de Blackberry. Daarnaast publiceren nog een paar andere min of meer bekende namen, zoals bijvoorbeeld Family Dollar Stores, Tibco Software en JDA Software. Wat gaat de eurotop vandaag en morgen brengen? Op de aankomende top staat ook de vorming van een fiscale, politieke, monetaire en bankenunie op de agenda, ook om onderlinge vertrouwen tussen de banken te kunnen verbeteren. Een lichtpuntje is volgens Theodoor Gilissen Bankiers dat Merkel akkoord gaat met de garantstelling voor de schulden van de Duitse deelstaten, een regeling die de zwakkere Europese landen ook graag zouden zien. De afzonderlijke staten blijven wel verantwoordelijk voor hun eigen schulden, vandaar dat ook binnen Europa gehamerd wordt op aansturing van de EU. Het al langer bestaande plan van de Duitse wijzen zou hierop aan kunnen sluiten.