Met de goudprijs is het al de hele dag kantje-boordje. De goudprijs flirt met de kaap van 1300 dollar en de toekomstige evolutie van de goudprijs zal afhangen van de FED-meeting. Onder 1300 dollar kan het baisse-potentieel aanzienlijk zijn, boven 1325 dollar zitten er veel hogere koersen in de pijplijn.

Daaruit blijkt meteen dat ook de Europese beleggers vol ongeduld wachten op de afloop van de meeting van de Amerikaanse centrale bank. De verklaring van FED-voorzitter Ben Bernanke kan richtinggevend zijn voor de evolutie van de financiële markten in de komende dagen.

Met de goudprijs is het al de hele dag kantje-boordje. De goudprijs flirt met de kaap van 1300 dollar en de toekomstige evolutie van de goudprijs zal afhangen van de FED-meeting. Onder 1300 dollar kan het baisse-potentieel aanzienlijk zijn, boven 1325 dollar zitten er veel hogere koersen in de pijplijn. Daaruit blijkt meteen dat ook de Europese beleggers vol ongeduld wachten op de afloop van de meeting van de Amerikaanse centrale bank. De verklaring van FED-voorzitter Ben Bernanke kan richtinggevend zijn voor de evolutie van de financiële markten in de komende dagen.