Ondanks de schitterende beursprestaties blijkt de munitie van de negatief gestemde analisten volgens professor Stefan Duchateau nog niet te uitgeput te zijn. Dit is vooral het gevolg van eendimensionale kijk op financiële markten.

Men gaat daarenboven verkeerdelijk uit van een positief verband tussen economische groei en beurs - en vermits er alleszins in Europa vooralsnog weinig sprake is van een betekenisvolle conjuncturele opleving, kan er vandaar weinig ruimte zijn voor een vooruitgang op de aandelenmarkten. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

Ondanks de schitterende beursprestaties blijkt de munitie van de negatief gestemde analisten volgens professor Stefan Duchateau nog niet te uitgeput te zijn. Dit is vooral het gevolg van eendimensionale kijk op financiële markten. Men gaat daarenboven verkeerdelijk uit van een positief verband tussen economische groei en beurs - en vermits er alleszins in Europa vooralsnog weinig sprake is van een betekenisvolle conjuncturele opleving, kan er vandaar weinig ruimte zijn voor een vooruitgang op de aandelenmarkten. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.