De autoverkopen in de Verenigde Staten zijn in september fors teruggevallen, maar dat was ook verwacht na de afloop van het cash for clunkers programma, het programma waarbij oude auto's voor nieuwe werden ingeruild in ruil voor een premie.

Het programma is echter een voltreffer gebleken voor de staat Michigan, als gevolg van het plan zijn in de staat heel wat nieuwe jobs gecreëerd. Volgens sommige analisten kunnen zowel General Motors als Chrysler in de komende kwartalen weer winstgevend worden.

De autoverkopen in de Verenigde Staten zijn in september fors teruggevallen, maar dat was ook verwacht na de afloop van het cash for clunkers programma, het programma waarbij oude auto's voor nieuwe werden ingeruild in ruil voor een premie. Het programma is echter een voltreffer gebleken voor de staat Michigan, als gevolg van het plan zijn in de staat heel wat nieuwe jobs gecreëerd. Volgens sommige analisten kunnen zowel General Motors als Chrysler in de komende kwartalen weer winstgevend worden.