Sommige beleggers krijgen last van hoogtevrees op de huidige koersniveaus, maar ook dat is geen nieuw gegeven. In de afgelopen weken werd er regelmatig gewaarschuwd dat we stilaan in de richting van een oververkochte situatie evolueerden. Tot dusver is van een correctie echter nog geen sprake geweest.

Dat is precies een gegeven dat heel wat beleggers wat angst inboezemt. Om de hausse een meer betrouwbaar karakter te geven, zou op de huidige koersniveaus een correctie niet meer dan normaal zijn. Niets wijst er evenwel op dat die op komst zou zijn.

Sommige beleggers krijgen last van hoogtevrees op de huidige koersniveaus, maar ook dat is geen nieuw gegeven. In de afgelopen weken werd er regelmatig gewaarschuwd dat we stilaan in de richting van een oververkochte situatie evolueerden. Tot dusver is van een correctie echter nog geen sprake geweest. Dat is precies een gegeven dat heel wat beleggers wat angst inboezemt. Om de hausse een meer betrouwbaar karakter te geven, zou op de huidige koersniveaus een correctie niet meer dan normaal zijn. Niets wijst er evenwel op dat die op komst zou zijn.