De beleggers kijken uit naar de afloop van meeting van de Amerikaanse centrale bank, die vanavond wordt verwacht. Spectaculai nieuws wordt niet verwacht, algemeen wordt verwacht dat de FED zal aankondigen dat het programma voor de inkoop van eigen aandelen opnieuw met 10 miljard dollar zal afgebouwd worden.

Aan het huidige tempo zal binnen enkele maanden gestopt worden met het ondersteunen van de economie. De vraag die zich dan stelt is of die economie sterk genoeg zal zijn om op eigen benen te blijven staan. Is dat niet het geval, dan zal de FED nieuwe maatregelen moeten treffen.

De beleggers kijken uit naar de afloop van meeting van de Amerikaanse centrale bank, die vanavond wordt verwacht. Spectaculai nieuws wordt niet verwacht, algemeen wordt verwacht dat de FED zal aankondigen dat het programma voor de inkoop van eigen aandelen opnieuw met 10 miljard dollar zal afgebouwd worden. Aan het huidige tempo zal binnen enkele maanden gestopt worden met het ondersteunen van de economie. De vraag die zich dan stelt is of die economie sterk genoeg zal zijn om op eigen benen te blijven staan. Is dat niet het geval, dan zal de FED nieuwe maatregelen moeten treffen.