Recent was er een nieuwe all-time high bij de S&P-index op Wall Street en er lijkt volgens professor Stefan Duchateau een heropstanding in de maak voor de Indische beurs.

Deze eeuwige belofte was de laatste jaren ondergedompeld in een negatief klimaat dat voornamelijk werd verpest door de kennelijke onkunde (of was het onwil?) van de zittende regering om de inflatie (en vandaar de wisselkoers van rupee) voldoende onder controle te krijgen

Bovendien bleek het niet voor de hand liggend om het overheidsapparaat enigszins efficiënt te laten functioneren.

De bijwijlen spectaculaire groei van de Indische bedrijfsresultaten kon zich zo niet vertalen in dito beurswinsten. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

Recent was er een nieuwe all-time high bij de S&P-index op Wall Street en er lijkt volgens professor Stefan Duchateau een heropstanding in de maak voor de Indische beurs. Deze eeuwige belofte was de laatste jaren ondergedompeld in een negatief klimaat dat voornamelijk werd verpest door de kennelijke onkunde (of was het onwil?) van de zittende regering om de inflatie (en vandaar de wisselkoers van rupee) voldoende onder controle te krijgen Bovendien bleek het niet voor de hand liggend om het overheidsapparaat enigszins efficiënt te laten functioneren. De bijwijlen spectaculaire groei van de Indische bedrijfsresultaten kon zich zo niet vertalen in dito beurswinsten. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.