Gisteren was Tesla de kop van jut, de koers van dit aandeel werd zwaar afgestraft naar aanleiding van de publicatie van tegenvallende bedrijfsresultaten. Vooral een stijging van de ontwikkelingskosten werd de bouwer van elektrische wagens kwalijk genomen.

Het is opvallend dat vooral momentum aandelen voor het minste slechte nieuws ongenadig afgestraft worden. Twitter is daar het beste voorbeeld van, de koers van dit aandeel noteert enkele tientallen procenten onder de piekkoers. De koers van Tesla kan zich vandaag overigens in beperkte mate herstellen.

Gisteren was Tesla de kop van jut, de koers van dit aandeel werd zwaar afgestraft naar aanleiding van de publicatie van tegenvallende bedrijfsresultaten. Vooral een stijging van de ontwikkelingskosten werd de bouwer van elektrische wagens kwalijk genomen. Het is opvallend dat vooral momentum aandelen voor het minste slechte nieuws ongenadig afgestraft worden. Twitter is daar het beste voorbeeld van, de koers van dit aandeel noteert enkele tientallen procenten onder de piekkoers. De koers van Tesla kan zich vandaag overigens in beperkte mate herstellen.