De beleggers hebben opnieuw een interessante IPO om naar uit te kijken. King Digital Entertainment, uitgever van Candy Crush en heel wat vergelijkbare spelletjes, heeft de beursgang aangevraagd. King heeft naar eigen zeggen 124 miljoen klanten per dag, die elk 5,60 cent zouden opleveren.

De vraag die de beleggers zich stellen is of King opnieuw een one-hit wonder is dan wel een geloofwaardig bedrijf. Veel analisten beschouwen het bedrijf als de volgende Zynga (ZNGA) of Groupon (GRPN), twee bedrijven die op het hoogtepunt van hun populariteit naar de beurs kwamen.

De beleggers hebben opnieuw een interessante IPO om naar uit te kijken. King Digital Entertainment, uitgever van Candy Crush en heel wat vergelijkbare spelletjes, heeft de beursgang aangevraagd. King heeft naar eigen zeggen 124 miljoen klanten per dag, die elk 5,60 cent zouden opleveren. De vraag die de beleggers zich stellen is of King opnieuw een one-hit wonder is dan wel een geloofwaardig bedrijf. Veel analisten beschouwen het bedrijf als de volgende Zynga (ZNGA) of Groupon (GRPN), twee bedrijven die op het hoogtepunt van hun populariteit naar de beurs kwamen.