Volgende week is er opnieuw een vergadering van de Amerikaanse centrale bank. Algemeen wordt verwacht dat de FED haar politiek van monetaire verruiming ongewijzigd zal houden, ondanks het feit dat de werkloosheidsgraad in december is gedaald tot 6,70%.

Afscheidnemend FED-president Ben Bernanke zal vermoedelijk geen wijzigingen in de monetaire politiek doorvoeren op een moment dat hij klaar staat om de fakkel door te nemen aan zijn opvolgster Janet Yellen. De vraag is alleen of de FED haar programma van tapering zal verder zetten.

Volgende week is er opnieuw een vergadering van de Amerikaanse centrale bank. Algemeen wordt verwacht dat de FED haar politiek van monetaire verruiming ongewijzigd zal houden, ondanks het feit dat de werkloosheidsgraad in december is gedaald tot 6,70%. Afscheidnemend FED-president Ben Bernanke zal vermoedelijk geen wijzigingen in de monetaire politiek doorvoeren op een moment dat hij klaar staat om de fakkel door te nemen aan zijn opvolgster Janet Yellen. De vraag is alleen of de FED haar programma van tapering zal verder zetten.